kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
možnosti plateb
Platba v hotovosti na prodejně
akce týdne
Detektor CO (oxid uhelnatý) Kidde 5CO
původní cena: 690 Kč
621 Kč

Ochrana osobních údajů

 




 

     Vážení zákazníci,

smyslem zákona o ochraně osobních údajů je Listinou základních práv a svobod zaručené právo na ochranu občana před neoprávněným zasahováním do jeho soukromého a osobního života a neoprávněným shromažďováním, zveřejňováním nebo jiným zneužíváním osobních údajů. V rámci svého nákupu v našem elektronickém obchodě poskytujete informace chráněné zákonem o Ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a ostatních souvisejících předpisů.

     Z výše uvedeného důvodu jsme dle platné legislativy ČR řádně registrovaný subjekt u Úřadu na Ochranu osobních údajů jako Správci osobních údajů, evidovaným pod číslem 00045348.
Jako správci osobních dat musíme splňovat předepsaná kritéria daná zákonem tak, aby nemohlo dojít k jejich zcizení a případnému zneužití. Provedenou registrací nebo vyplněním formuláře pro dokončení objednávky dáváte souhlas k evidenci Vašich zadaných osobních dat výhradně pro účely nákupu v našem obchodě. Veškerá takto záskaná data jsou použita výhradně pro potřeby dokončení objednávky a nejsou dále nijak zpracovávana, zůstávají však v evidenci obchodu pro případné potřeby řešení reklamace, a to po dobu 10ti let. (s ohledem na 10ti leté záruční doby vybraných produktů)

     Současně prohlašujeme, že jako Správci osobních údajů neposkytujeme data třetím stranám pro marketingové či podobné účely. Výjimku tvoří pouze orgány Státní správy v souladu se zákonem o Ochraně osobních údajů. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Děkujeme za Vaší návštěvu.

Tým Technicstore.cz